Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La regidoria de cultura organitza un curs d’informàtica bàsica que començarà el 24 de febrer

El curs és gratuït i el termini d'inscripcions finalitza el 20 de febrer
Emmarcat dins de les activitats que organitza la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Canals, el proper dia 24 de febrer començarà un curs d'informàtica bàsica que es desenvoluparà al Centre Cultural Ca Don José, de forma gratuïta i que està dirigit a a gent major sense coneixements d'informàtica i internet.

Les persones interessades en inscriure poden fer-ho al mateix Centre Cultural, i el dia 20 de febrer l'últim per inscriure, amb places limitades. El curs es desenvoluparà en 10 sessions i hi haurà dos torns, un de matí de 9:30 a 11:00 hores i un altre a la vesprada de 15:30 a 17:00 hores.
Dins dels continguts que treballaran les persones que hi participen, es troben nocions bàsiques d'informàtica, introducció a Internet i correu electrònic.
L'Aula d'Informàtica, situada al Centre Cultural, serà on s'imparteixin les classes, a les que el regidor de l'àrea, Francisco López, ha animat a assistir, "a totes aquelles persones que vulguen iniciar-se en la informàtica de forma senzilla, i adquirir d'aquesta forma una base inicial en el maneig d'ordinadors i Internet "

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.