Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Regidoria de Sanitat de Canals comença la Campanya de revisió i exploració dels peus dels xiquets i xiquetes de Canals.

RevisionsDesprés de la reiterada petició, per part de pares i mares de Canals,  d’una nova campanya de revisió dels peus dels seus fills, el regidor del grup socialista Arcadi Soriano, al càrrec de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Canals, i en col·laboració amb la Clínica Podològica Soriano, portarà de nou a terme -com en anys anteriors- una campanya de revisió dels peus dels xiquets i xiquetes de 4, 5, 6 anys (alumnes d’infantil i primer de primària).

L’objectiu principal d’este projecte és donar un millor servei en  l’àmbit de la pediatria, si es pot, del que hui tenim al Centre de Salut de Canals.

D’una banda, al llevar esta feina, donaríem més fluïdesa al servei de pediatria de l’Ambulatori de Canals, ja de per sí molt carregats de feina. D’altra banda, com este servei es dedica solament a esta funció, es pot aprofundir un poc més en estes revisions anuals dels xiquets, de forma que es poden detectar millor possibles problemàtiques.

La campanya ha començat pel Col·legi Sant Antoni Abat i pel Col·legi Públic Calixte III, on ja està finalitzada, i seguidament continuarà per la resta del col·legis de la població.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.