Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Regidoria d’Esports organitza per al pròxim 12 de març el VIII Trail de l’Alcúdia de Crespins 

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins amb la col·laboració de l’empresa Trifitness31 ha organitzat per al pròxim 12 de març el VIII Trail de l’Alcúdia de Crespins, en el qual hi haurà tres modalitats: trail 20k (820+), sprint trail 11k (430+) i caminada 11k (430+).

La sortida (i meta) estarà situada en el paratge natural del Riu Nou de l’Alcúdia de Crespins i el recorregut transcorrerà per aquest paratge natural de l’Alcúdia de Crespins. Per aquest motiu, com informen des de l’organització, caldrà tindre un respecte màxim a l’entorn i serà motiu de desqualificació abocar les deixalles fora de les zones d’avituallament. 

Per al regidor d’Esports, Gerard Gimeno, amb aquesta nova cita esportiva “donem continuïtat a un esdeveniment que sempre ha tingut bona acollida, i que sabem que agrada a totes i tots els participants. D’aquesta manera donem a conéixer el nostre paratge natural i posem en el mapa de les curses de muntanya al nostre municipi”, i ha recordat que les inscripcions es poden fer a: 

https://www.trifitness31.es/eventos/2023/03/viii-trail-alcudia-crespins-2023-inscripciones

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.