La secretària Autonòmica de Salut Pública visita Canals per tal d’abordar l’increment de casos positius per COVID-19

Canals ha rebut la visita d’Isaura Navarro, Secretària Autonòmica de Salut Pública i del Sistema Sanitari Públic, per tal d’abordar l’increment de casos positius per COVID-19 al nostre municipi.

Este matí, l’alcaldessa, Mai Castells, junt amb membres de la corporació, rebien al Consistori a Isaura Navarro, Secretària Autonòmica de Salut Pública i Sistema Sanitari Públic.

La visita ha començat amb una reunió de treball a la sala de plenaris, on s’han analitzat en profunditat les últimes dades. En aquest encontre també s’ha tractat el preocupant augment a la localitat de contagis en l’àmbit social i familiar.

Seguidament s’ha fet una visita al Centre de Salut per fer una valoració conjunta amb els sanitaris, i per tal de marcar noves línies d’actuació per frenar l’augment de casos positius.

La Secretaria Autonòmica insisteix en la importància de mantindre molt presents les normes de protocol social davant la COVID. Ventilar espais obrint finestres, tant en l’àmbit públic com en el privat. Fer ús de mascaretes sempre que no s’estiga en un entorn de convivència estable. I evitar, inclús descartar en cas de vulnerabilitat, les reunions de més de 6 persones.

Deguem tindre una actitud responsable per damunt de tot. Un mal gest individual pot danyar greument a qui ens envolta.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.