Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La segona fase del ” llar de majors” de canals avança a bon ritme

Amb aquesta actuació finançada per la Institució Provincial i executada per l'empresa Activa quedará completada la segona fase del " Llar del Majors " .
El centre ubicat al carrer La Sénia entrarà en funcionament quan s'acabe aquesta segona fase i es equipe seu interior . Els majors de Canals compten els minuts perquè això succeeixca , i poder traslladar-se a aquestes noves instal · lacions més actuals i apropiades per al desenvolupament de les seues activitats .

El consistori té previst finalitzar les obres de l'edifici com més aviat , perquè entén que les persones majors del municipi tenen necessitat d'un lloc d'esplai i reunió .
Aquesta segona fase posada en marxa comprendrà la realització de l'accés a la planta semisoterrani mitjançant un pendent que facilitará l'accessibilitat de l'edifici per a qualsevol persona , alhora que es crea un buit de les dimensions d'aquesta pendent que donarà major il · luminació i ventilació a aquesta planta en què es trobarà la zona de ball , amb la realització d'un escenari a la zona propera a una eixida directa al carrer .
A la planta baixa s'accedirà mitjançant la creació de dos rampes paral · leles amb direcció oposada , en aquesta planta es col · locará la cafeteria , cuina , lavabos i ascensor , d'aquesta manera amb la finalització d'aquestes dos plantes l'edifici disposarà ja dels serveis necessaris per que el puguen utilitzar els majors de la localitat.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.