Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Semana del Medi Ambient 2018 aplega a Canals

S’ha programat del 9 al 14 d’abril una sèrie d’activitats per tal de promoure el respecte i la conscienciació ambiental que finalitzaran amb la Fira del Medi Ambient.

Per a començar la Semana del Medi Ambient, la planta baixa de la Casa de la Cultura “Ca Don José” acollirà una exposició fotogràfica organitzada per l’associació El Brot amb el títol “Les plantes del nostre entorn. Usos i altres curiositats”, la qual romandrà oberta del 10 al 14 d’abril.

Els coleges i els instituts de Canals també estaran implicats en les activitats de sensibilització per l’entorn. Per una part, Miguel Navalón, cap de planta de l’EDAR de Canals-L’Alcúdia de Crespins, oferirà una xerrada als centres educatius sobres les aigües residuals. Per altra, s’han organitzat tallers sobre temàtica mediambiental mitjançant el projecte educatiu “Recicla amb els 5 sentits” de la Generalitat Valenciana i Ecoembes.

Greenpeace també estarà present a la Setmana del Medi Ambient. José Manuel Ros, membre del voluntariat valencià de l’entitat, impartirà una xerrada sobre la problemàtica mediambiental causada pels plàstics. Aquesta es durà a terme el dia 13 d’abril a les 19:00 en la 3a planta de Ca Don José.

Per a culminar la programació, l’avinguda Vicente Ferri serà l’escenari de la Fira del Medi Ambient, on organismes oficials i associacions ambientals i socioculturals muntaran paradetes amb productes naturals i ecofriendly, a més d’oferir tallers i jocs per als més menuts de 10:00 a 14:00.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.