Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La setena edició del Correllengua a Canals dona inici a les celebracions del 9 d’Octubre

La setena edició del Correllengua, un esdeveniment cultural que celebra la llengua i la cultura valenciana, ha tingut lloc a Canals, marcant l’inici de les celebracions del 9 d’Octubre. Aquest esdeveniment ha comptat amb la participació de tots els col·legis de la localitat, que han unit forces per donar vida a aquesta celebració tan significativa.

El Correllengua és una iniciativa que es duu a terme en diferents localitats de la Comunitat Valenciana i que té com a objectiu promoure l’ús i la valoració del valencià. A Canals, aquest esdeveniment ha adquirit una gran rellevància i s’ha convertit en una tradició molt esperada per la comunitat educativa i pels habitants de la localitat.

Aquest any, la setena edició del Correllengua a Canals ha tingut lloc al matí del divendres 6 d’octubre, donant inici a la programació de les celebracions del 9 d’Octubre. Els estudiants dels col·legis de la localitat han estat els protagonistes d’aquest esdeveniment, que ha servit per rendir homenatge a la llengua i la cultura valenciana.

Les celebracions del 9 d’Octubre a Canals continuaran amb una sèrie d’esdeveniments i activitats que inclouen cercaviles, ofrenes florals, el Dia de la Bicicleta i l’entrega de les Distincions Honorífiques 9 d’Octubre de Canals, un guardó que reconeix la feina i la dedicació d’associacions i persones pel municipi.

La celebració del Correllengua i del 9 d’Octubre a Canals és una mostra del compromís d’aquesta localitat amb la promoció de la llengua i la cultura valenciana, i de la seva aposta per l’educació i la participació ciutadana com a eines per a la construcció d’una societat més inclusiva i diversa.

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.