Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La situació d’endeutament en què ha quedat l’Ajuntament de Gandia l’impedeix fer front a la contractació de la representació de la nostra foguera en la nit de Sant Joan

Des de l’Ajuntament de Canals hem d’anunciar que finalment se suspén la reproducció de la festa canalina a Gandia que s’havia dut a terme els passats anys en la celebració de Sant Joan.

Com anunciàvem ahir, el nou consistori de Gandia va decidir, davant la situació econòmica en què l’anterior govern havia deixat l’Ajuntament, fer una celebració de la nit de Sant Joan més «senzilla» i «barata» que la inicialment prevista. En ella han decidit que s’hi invertiran 2.000€ en lloc dels 18.000€ inicialment previstos. El cost de muntatge d’una rèplica de la foguera de Canals és superior i l’Ajuntament de Gandia no pot, per tant, en aquestes circumstàncies, assumir-lo.

Des de l’Ajuntament de Canals volem mostrar el nostre suport a l’Ajuntament de Gandia amb la decisió presa. Valorem que calen respostes responsables i a l’altura de les circumstàncies davant la situació en què han deixat les nostres institucions.

Les persones que hàgeu pagat la reserva de l’autobús podeu passar a partir de demà per l’Ajuntament, pel Departament de Fira i Festes, per recollir l’import corresponent. Lamentem les molèsties generades. Com sabeu, l’Ajuntament de Canals mantenia el seu compromís de fer-se càrrec dels autobusos i facilitar al màxim la realització de la festa, però, evidentment, no podem assumir el cost total d’aquesta. 

Gràcies als muntadors de la foguera i als Festers i Festeres del 2015 per la seua col·laboració i comprensió de la situació.

 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.