Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La televisió comarcal es volca amb la celebració de Sant Antoni Abat de Canals amb l’emissió en directe dels actes més importants.

Al llarg i ample de la nostra Comunitat durant els propers dies són nombroses les poblacions les que celebren festes en honor a Sant Antoni Abat. De totes elles destaca la de Canals que rendeix devoció i homenatge al seu patró durant tres dies. Unes festes que podran seguir en directe per la Comarcal Televisió. I que, a més, compten amb la distinció PROVÍNCIES I COMARQUES d’Interès Turístic Nacional pel que les confereix una major difusió i promoció.

Els actes, en directe, que televisarà aquesta casa començaran el “Dia de la Foguera”, el dimarts 16 de gener, a les 11 del matí des de la Casa de la Vila. Serà amb la salutació de benvinguda per part de la Festera de Gràcia, Adriana Ballester i el lliurament al fester de la Bandera de Sant Antoni i Primer Vitol. Seguidament, les nostres càmeres es traslladaran a l’església parroquial per a portar a les seues cases la Missa d’Ofrena en honor al patró. I ja de vesprada, els oferirem les Solemnes Vespres, a les 20.30h. I es seguirà amb l’acte més especial de tot el programa, la Cremà de la Foguera 2024.

El 17 de gener, el “Dia de Sant Antoni”, els actes religiosos coparan la jornada. Serà un dia farcit de devoció amb la Missa Major a les 11h. i la Processó a les 20h. de la vesprada. Tot, sense moure’s de les seues cases des del nostre canal per a la Costera, la Vall d’Albaida, la Canal de Navarrés i també la Marina i la Safor.

L’últim dia de la trilogia festera està protagonitzada pels Parells. A ells els seguirem durant tot el dia. I podran veure també vostès al final del dijous, 18 de gener, en directe des de la Plaça Major amb les tradicionals “Voltes” al temple parroquial. Acte que posa el punt i final a les Festes Patronals de Canals.

Les celebracions estan organitzades i sufragades en la seua majoria pels festers. Però l’aportació de l’Ajuntament és fonamental pel que fa a les infraestructures, la difusió als mitjans, actes protocollaris i tot el personal de brigada i tècnics.

La Televisió Comarcal desplegarà un ampli equip tècnic i humà. L’objectiu? Fer que les d’enguany també siguen unes festes plenes d’emocions. A més de comboi, de germanor i de devoció a les que estan tots convidats.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.