Press "Enter" to skip to content

La Torreta de Canals, celebra les seues festes en honor a la Verge de Fàtima i la Santa Creu.

Este fi de setmana el barri de la Torreta de Canals inicia les seues festes en honor a la Verge de Fàtima i la Santa Creu. Així aquest divendres, 5 de Maig, comencen els actes amb jocs infantils, globotà, la final del campionat del truc i disco mòbil. Així mateix, per la nit a les 20,00 hores al carrer Calixt III hi haurà degustació de fabes.

Dissabte, 6 de Maig, Dia de la Verge de Fàtima, els actes festius començaran amb un parc infantil. Després del volteig de campanes, tindrà lloc el I Concurs de Paelles Populars, amenitzat per Dj. Juanjo Artes. Per la vesprá, es celebrarà una gran cavalcada amb repartiment de joguets i ja cap a les 20,00 hores es celebrarà la Santa Missa i la processó en honor a la verge de Fàtima. Els actes continuaran després amb l’actuació de l’orquestra “Avalantxa”.

Diumenge, 7 de Maig, Dia de la Santa Creu, els actes a festejar seran plenament religiosos, així a les 10 del matí serà la processó amb el trasllat de la Santa Creu. A continuació, Santa Missa i repartiment del pa beneït per tot el barri. Cap a les 13,00 hores serà la tradicional planta del Pi, que es pujarà a les 18 hores. La festa conclourà amb la processó de la Santa Creu per tot el barri.

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

3 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
3
0
Would love your thoughts, please comment.x