Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Torreta de Canals, celebra les seues festes en honor a la Verge de Fàtima i la Santa Creu.

Este fi de setmana el barri de la Torreta de Canals inicia les seues festes en honor a la Verge de Fàtima i la Santa Creu. Així aquest divendres, 5 de Maig, comencen els actes amb jocs infantils, globotà, la final del campionat del truc i disco mòbil. Així mateix, per la nit a les 20,00 hores al carrer Calixt III hi haurà degustació de fabes.

Dissabte, 6 de Maig, Dia de la Verge de Fàtima, els actes festius començaran amb un parc infantil. Després del volteig de campanes, tindrà lloc el I Concurs de Paelles Populars, amenitzat per Dj. Juanjo Artes. Per la vesprá, es celebrarà una gran cavalcada amb repartiment de joguets i ja cap a les 20,00 hores es celebrarà la Santa Missa i la processó en honor a la verge de Fàtima. Els actes continuaran després amb l’actuació de l’orquestra “Avalantxa”.

Diumenge, 7 de Maig, Dia de la Santa Creu, els actes a festejar seran plenament religiosos, així a les 10 del matí serà la processó amb el trasllat de la Santa Creu. A continuació, Santa Missa i repartiment del pa beneït per tot el barri. Cap a les 13,00 hores serà la tradicional planta del Pi, que es pujarà a les 18 hores. La festa conclourà amb la processó de la Santa Creu per tot el barri.

3 comentarios

  1. Carme Real Carme Real 6 de mayo de 2017

    Desde Barcelona , que tingueu unes molt bones festes de Santa Creu , Torrentins

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.