Pulsa «Intro» para saltar al contenido

La Unió Musical Santa Cecilia proclama a la Musa de 2014

Aquest dissabte donem el tret d´eixida a les nostres festes amb un dels actes més importants, la proclamació de la nostra Musa de la Música 2014, Desirée Benet Arnau. Tot començarà a les 6 de la vesprada, quan farem un passacarrer desde el nostre local social, per recollir a la Musa del 2013 Raquel Biosca Mollà i després recollirem a Desirée.

L´acte de proclamació s´iniciarà a les 8 de la vesprada al Centre Cultural. Al finalitzar l´acte ho cel.lebrarem amb una «xocolatà» al Saló Santa Creu. Junt al xocolate, les bambes, escollirem i proclamarem al Muso de 2014. «Tot aquell que….». Qui serà enguany…?

Els actes continuaran el divendres 21 de desembre amb la misa en sufragi dels nostres socis i músics difunts amb la participació musical de la banda. Serà al Covent de les Clarises a les 7´30 de la vesprada.

Un altre dia importantíssim serà el dissabte 22 de novembre. A les 5 de la vesprada començarem el passacarrer per a recollir als 11 educands que s´incorporaran a la banda. Ells són: Karen naveda amb la flauta, Estefania Llàcer, Marisa Garcia i Miguel Talavera al clarinet, Yi Yuan amb el saxo alt, Sergio Gómez amb el tenor, Àngel Tortosa i José Esteban Arnau amb la trompeta, Pablo Julve amb el trombó i els percussionistes Jorge Hostalet i Jose Garcia.

A les 7´30 de la vesprada començarà l´acte d´incorporporació dels nous músics i acontinuació es realitzarà un concert de Santa Cecília amb un repertori molt xulo i amb un muntatge visual espectacular. No podem desvelar més coses.

El diumenge 23 de novembre és el dia més solemne. A les 12 del mig dia recollirem el pa beneït, la Musa i a la nostra Santa per a cel.lebrar la santa missa, a la 1 de la vesprada a l´església parroquial amb la participació musical de la banda.

I a les 2 gaudirem del dinar de germanor al Saló santa Creu de Canals.

Molts actes i moltes emocions les que viurem en dos setmanes apassionants. Vos convidem a que les gaudiu i que com sempre diguem… que seguim fent banda!!!

Texte de la web de la banda

Audio de la presentació de la musa


[pe2-gallery album=»http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/102266863915073936758/albumid/6082236183225851377?alt=rss&hl=en_US&kind=photo» ]
Llibre de la Festa 2014.
Llibre de la festa 2014

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.