L’actor canalí Toni Saurina presenta el seu primer llibre “La semilla” a Canals

L’actor canalí Toni Saurina presenta el seu primer llibre “La semilla” a Canals

L’actor canalí Toni Saurina presenta el seu primer llibre “La semilla” a Canals

Aquest dissabte 16 d’octubre, a les 19.00 hores, el Centre Cultural “Ca Don José” de Canals acollirà la presentació del primer llibre de l’actor canalí Toni Saurina anomenat “La semilla.”

“La semilla” conta la història d’Adrián, un tímid orfe de dotze anys, que passa els estius als Pirineus amb el seu avi que és guarda forestal.  Aquestes són les primeres vacances sense els seus pares. Tot sembla anar a la deriva, fins que un matí es troba amb una estranya criatura que li proposarà una missió important. Adrián se submergirà en un món d’éssers fantàstics que l’ajudaran a il·luminar el seu camí. Tota una aventura amb bells missatges procedents d’un regne que habita entre nosaltres, en silenci i expectant. Despertarem de la nostra fosca letargia?

El llibre ja està disponible en la plataforma Amazon, tant en format físic com en  digital (ebook). A la presentació es prega confirmar l’assistència telefonant al 657.77.50.59.

L’escriptor Toni Saurina és un actor multidisciplinari, diplomat en Art dramàtic, cinematografia i cant. Saurina també ha treballat en nombrosos musicals, teatres i programes d’entreteniment amb més de 2.000 funcions a la seua esquena en els millors teatres de la geografia espanyola. També és director i fundador de “Toni Saurina Estudio”, projectes docents dedicats al desenvolupament artístic, personal i professional a través de les Arts escèniques.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.168 Visitas