Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’ajuntament amplia l’horari del cementeri

L'Ajuntament de Canals amplia l'horari del cementeri de cara al dia de Tots Sants.
Des del 27 d'octubre i fins al dia 2 de novembre, el Cementeri, estarà obert al públic amb un horari ampliat des de les 8:30 hores del matí fins a les 19.00 hores.
L'Ajuntament de Canals amplia l'horari de visita al cementeri durant tota aquesta setmana perquè els ciutadans puguen acudir a honrar els seus difunts amb motiu de la propera celebració de la festivitat de Tots Sants.

Igual que anys anteriors, l'Ajuntament posarà al servei dels veïns que tinguen problemes en el desplaçament fins al camp sant, una unitat de voluntaris de Protecció Civil amb vehicle, perquè tots aquells ciutadans que no disposen de transport propi puguen traslladar-se fins al cementeri , les persones que necessiten d'aquest servei s'han de posar en contacte directament amb l'agrupació de Protecció Civil tel. 671402298, que seran els que coordinen aquests trasllats. També es reforçarà el servei de vigilància amb els voluntaris de Protecció Civil per a millorar les condicions de seguretat, i es disposarà de serveis constants de neteja.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.