L’Ajuntament aprova les mocions contra la violència de gènere i els joguets sexistes

L’Ajuntament aprova les mocions contra la violència de gènere i els joguets sexistes

Als passats plenaris del 30 de novembre i 13 de desembre es van aprovar per unanimitat les mocions per a sumar-se al Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i promoure els joguets igualitaris i lliures d’estereotips.

Amb l’adhesió a aquest pacte, l’Ajuntament pretén per un costat expressar el seu rebuig total a qualsevol manifestació de la violència de gènere i reafirmar el compromís amb les víctimes, i per l’altre, reforçar el respecte des de la coeducació i igualtat en els més joves. A més, el govern local també es compromet a facilitar campanyes dirigides a la prevenció, orientació i conscienciació de les desigualtats entre homes i dones, així com a no subvencionar campanyes publicitàries amb reclams masclistes.

Seguint aquesta línia, l’Ajuntament també va aprovar per unanimitat la moció contra els joguets sexistes i violents al ple del 13 de desembre. Amb la proximitat de les festes de Nadal, el consistori vol mostrar el seu suport en la promoció dels joguets que potencien la igualtat i la participació, que fomenten la reunió i ajuden a ensenyar la qualitat de compartir en els xiquets amb l’objectiu de deixar enrere els estereotips i recalcar la importància de reflectir la diversitat.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.523 Visitas