L’Ajuntament de Canals aprova les ajudes directes a autònoms i empreses afectades per la covid-19.

L’Ajuntament de Canals aprova les ajudes directes a autònoms i empreses afectades per la covid-19.

L’Ajuntament de Canals ha aprovat les bases del programa d’ajudes directes per a autònoms i micropimes del municipi afectades per la Covid-19. El termini s´obrirà des de l´endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí de la Província de València.

L´objectiu d’aquestes, és ajudar a les empreses més menudes de la localitat (autònoms i empreses de menys de 10 treballadors, amb un volum de negoci anual o un balanç general anual que no supera els 2 milions d’euros) que o bé s’han vist obligades a tancar pel Real Decret del Govern d’Espanya, o han reduït el volum de la seua facturació en almenys un 50%.

La convocatòria permetrà cobrir despeses que inclouen lloguer, despeses en equipament i material sanitari, assegurances, telecomunicacions, assessoria, aigua o electricitat que des d’abril fins a juny varen assolir les empreses i comerços en plena pandèmia.

El regidor de Promoció Socioeconòmica, Vicent Tornero, destacava la importància de l’acció “perquè amb aquestes ajudes permetrem donar una xicoteta empenta a eixes xicotetes empreses, comerços i persones autònomes que són un dels col·lectius a qui més fort està colpejant la crisi actual. La posada en marxa d’aquestes ajudes ha suposat un gran esforç econòmic i personal per a un Ajuntament com el nostre, però des del principi hem entés que havíem de treballar i fer les coses ben fetes per estar a l’altura de les circumstàncies i fer front a les necessitats de la gent del nostre poble”.

Les ajudes, de concessió directa, van destinades a tots aquells establiments de Canals que complisquen els requisits marcats a les bases de la convocatòria. Podran arribar a cobrir fins al 100% de les despeses indicades, fins a 1.000 euros per persona beneficiària, acreditant-ho amb factures i pagament efectuat.

Aquestes ajudes són compatibles amb les que puguen haver-se atorgat per part d´altres administracions.

Les bases reguladores i els models normalitzats per a la sol·licitud de les ajudes les podran trobar a la web municipal https://transparencia.canals.es/organitzacio/altresprogrames.

Una vegada obert el termini, amb la publicació al BOP, els autònoms, com a persones físiques podran triar presentar la sol·licitud a través de mitjans electrònics o directament per la Seu Electrònica.

Recordar a les persones jurídiques que estan obligades a relacionar-se a través de mitjans electrònics amb les Administracions Públiques per a la realització de qualsevol tràmit i per tant, hauran de presentar la sol·licitud de l´ajuda per la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Canals.

 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.