Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de Canals aprova per unanimitat requerir a la RFEF i a la FFCV el condicionament del Quatre Camins

L’Ajuntament de Canals aprova per unanimitat requerir a la RFEF i a la FFCV el condicionament del Quatre Camins

Canals. -25.10.2022-  L’Ajuntament de Canals va celebrar ahir un plenari extraordinari en el qual es va aprovar per unanimitat la proposta d’alcaldia de requerir a la Real Federació Española de Futbol i a la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana el condicionament que necessita l’estadi del Quatre Camins.

En el mateix plenari es van aprovar, també per unanimitat, la resta de punts. Es va acordar suspendre el 2023 les taxes d’ocupació de l’espai públic (terrasses) dels establiments d’hostaleria per a ajudar a aquests negocis a fer front a la inflació.

Un altre punt important a tractar en l’ordre del dia era la regularització jurídica de la situació de Canals com a membre de la Mancomunitat La Costera-La Canal. Es va ratificar l’acord d’eixida adoptat el 2005, procediment incomplet i que, per tant, causava la situació de bloqueig. Una vegada formalitzada la separació es podrà procedir a sol·licitar l’adhesió, de nou i de ple dret, de Canals a la Mancomunitat.

Finalment, es van aprovar el compte general de l’Ajuntament en 2021 i una quarta pròrroga de l’arrendament de la nau 5A del polígon de ‘Les Moles’.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.