L’Ajuntament de Canals arranca la campanya per a revitalitzar el comerç de la localitat amb una mobilització de recursos econòmics de 27.000 euros

Ahir, l’Ajuntament de Canals arrancava la campanya per a revitalitzar el comerç de la localitat. La iniciativa sota el lema “Et toca, Tria Canals” és fruit d’un conveni amb l’associació de comerciants i empresaris de Canals, ASSOCIEM, el programa dels quals té per nom Programa “Reactivem Comerç”.

Després de la crida als comerços minoristes per a adherir-se al projecte, s’han sumat al voltant de 40 entitats participants.
Aquest projecte suposarà una mobilització de recursos econòmics per part de l’Ajuntament que ascendirà a 27.000 euros i es calcula que atraurà vendes en els comerços de la localitat de Canals que superaran els 62.000 euros.

Des d’ahir, i fins al 18 de desembre, es posen a disposició dels compradors i compradores 1.250 vals que podran gastar en els comerços que hi participen de la campanya “Reactivem Comerç”.

Els dos requisits per a poder gaudir d’aquests vals impliquen ser major d’edat i efectuar una compra amb un import mínim de 30 euros en algun dels comerços adherits. Llavors, podran beneficiar-se d’un val per import de 20 euros, que podrà fer-se efectiu i canviar-se mitjançant una segona compra en alguna de les empreses participants abans del 19 de desembre.

Aquesta iniciativa s’ha centrat en aquells que pitjor ho han passat en aquesta crisi: els comerços locals minoristes.
L’associació de comerciants i empreses de Canals, ASSOCIEM, ha participat activament en la gestió de les ajudes i gràcies a açò, 40 comerços es donaran a conéixer i atrauran despesa de manera conjunta cap a la localitat.

La intenció és captar nous clients, disminuir la fugida i augmentar l’atracció de despesa, millorar la imatge del centre de la localitat, el posicionament i la competitivitat dels comerços i empreses de Canals.

Els clients podran identificar els comerços adherits mitjançant un distintiu que estarà visible en l’entrada de l’establiment perquè puguen identificar-los. No obstant això, ací baix trobareu la relació d’empreses adherides a la campanya i la seua ubicació:

Relació noms establiments adherits

Ubicació empreses adherides a la campanya 

 

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.