L’Ajuntament de Canals contracta durant sis mesos a dos tècniques per atendre a parats de llarga duració

L’Ajuntament de Canals contracta durant sis mesos a dos tècniques per atendre a parats de llarga duració

L’Ajuntament de Canals ha contractat a dos tècniques laborals que s’encarregaran d’orientar a parats de llarga duració després de ser aprovada la subvenció d’aquest programa dependent del SERVEF dirigida a corporacions locals. Les tècniques, exerciran les seues tasques al Centre Jove de la localitat en horari de 8 a 14 hores i de 17´30 a 20´30 hores des d’ahir dilluns i durant sis mesos; concretament fins al 18 de juny.

En principi atendran a un centenar de desocupats de llarga duració que remeta el SERVEF i a través de cita prèvia; tot i així el servei està obert a la ciutadania; centrant també els esforços als joves menors de 30 anys per a una atenció primerenca amb l’objectiu de poder accedir al programa de garantia juvenil. Les dues orientadores seran les encarregades de realitzar l’itinerari d’ocupació més idoni per a cada usuari. Els continguts variaran en funció del perfil professional i els desitjos del demandant però van dirigits a proporcionar informació sobre les ocupacions a les que poden optar, a confeccionar un pla personalitzat d’ocupació i formació, a la recerca activa i al desenvolupament d’aspectes personals per a l’ocupació com preparar-se per afrontar amb èxit les entrevistes de treball o redactar currículums vitae. Estan previstes, a més, tant atencions individuals com grupals.

Per a garantir l’èxit del servei també estan previstes reunions amb les empreses de la zona per donar a conèixer el programa i coordinar així l’oferta d’ocupació amb la demanda.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.168 Visitas