Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de Canals descobreix la història oculta dels carrers

Canals, 6 d’octubre de 2023 – El municipi de Canals ha iniciat una fascinant iniciativa per revelar la rica història que es troba darrere dels noms dels seus carrers. Aquest projecte, desenvolupat en col·laboració amb l’IES Francesc Gil i la regidoria d’Educació, té com a objectiu proporcionar als ciutadans una oportunitat única per connectar amb les personalitats i els esdeveniments que donen nom als carrers de la ciutat.

Els estudiants de l’IES Francesc Gil han jugat un paper fonamental en aquesta iniciativa, ja que han dedicat temps i esforç a investigar i preparar les biografies de les figures històriques que inspiren els noms dels carrers. Aquestes biografies estan disponibles en quatre idiomes diferents i es poden accedir escanejant els codis QR que s’han instal·lat en fanals i senyals de trànsit.

Per ara, aquests punts d’informació es poden trobar en carrers com Blasco Ibáñez, Doctor Saurina, Cervantes, Botànic Cavanilles i Lluís Vives, entre altres. Això permet als residents i visitants de Canals explorar el passat i conèixer les persones que van contribuir a escriure la història de la ciutat.

Aquesta iniciativa no només enriqueix el coneixement de la història local, sinó que també promou l’ús de la tecnologia i l’aprenentatge entre els estudiants que han col·laborat en el projecte. És un exemple perfecte de com la col·laboració entre l’ajuntament i les institucions educatives pot tenir un impacte positiu en la comunitat.

Els carrers de Canals ara estan plens de significat i història, i aquesta innovadora iniciativa proporciona una manera única de connectar amb el passat de la ciutat mentre es recorre el present. Si visiteu Canals, no oblideu explorar aquestes interessants biografies que es troben al vostre pas.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.