Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de Canals Destina 10.771,83 euros a Ajudes Socials per a 346 Persones al Gener

Durant el mes de gener, l’Ajuntament de Canals ha destinat un total de 10.771,83 euros a ajudes socials per a un total de 346 persones beneficiàries. Aquestes ajudes d’emergència han estat concedides per ajudar els ciutadans a fer front a despeses com el lloguer, l’aigua, la llum i l’alimentació, garantint que puguin cobrir les seves necessitats bàsiques en moments de dificultat.

L’objectiu d’aquests ajuts és proporcionar un suport vital en situacions complicades, assegurant que les persones afectades rebin l’ajuda necessària per superar les dificultats temporals. Aquestes ajudes són complementàries a altres recursos i programes dels Serveis Socials, amb la finalitat de donar suport integral i durador perquè aquelles persones que es troben en situacions precàries puguin superar-les definitivament i millorar la seua qualitat de vida.

L’Ajuntament de Canals reafirma el seu compromís amb el benestar dels seus ciutadans i la seva responsabilitat social en proporcionar aquest tipus d’ajudes que contribueixen a garantir la dignitat i el suport necessari a aquells que més ho necessiten a la comunitat local.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.