Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’AJUNTAMENT DE CANALS DESTINARÀ 700.000 € EN ESPORTS PER AL 2014

L'ajuntament de Canals està ultimant els tràmits per a l'aprovació del pressupost per al 2014 en què es preveu destinar 700.000 euros per fomentar la pràctica esportiva a Canals .

Per primera vegada , totes les associacions esportives del municipi comptaran amb una subvenció nominativa en el pressupost que permetrà donar transparència de les quantitats assignades a cadascuna d'elles, així com permetre que les mateixes entitats gestionen els seus recursos . La quantitat total destinada serà de més de 180.000 euros .
També es destinaran al voltant de 320.000 euros en diferents inversions que permetran millorar les instal·lacions esportives, entre les quals es troben els 100.000 euros projectats per a la reforma i renovació del poliesportiu municipal, així com els més de 70.000 euros que es destinaran a actuacions al pavelló Ricardo Tormo .
El regidor d'esports, Antonio Pérez, comenta "És una prioritat per al consistori que la comunitat esportiva de Canals puga disposar d'unes instal·lacions que permeten la pràctica esportiva en perfectes condicions i seguirem treballant perquè així sigua".

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.