L’Ajuntament de Canals dona el vistiplau a l’ampliació i condonació de tributs a les terrasses de bars, restaurants i cafeteries del municipi.

8 de Maig 19:00 hores: L’Ajuntament de Canals, continua treballant en aquesta crisi sanitària i ho fa amb diferents mesures d’impacte econòmic i social davant l’imminent entrada a la fase 1 de la desescalada aprovada pel govern d’Espanya. Segons exposava  l’equip de  govern municipal ,»tot i que el pas a la fase 1 encara no està oficialment confirmada i estem a l’espera de saber les condicions exactes (a través de les ordres ministerials) que s’haurien de complir en cas de fer aquest canvi de fase, des de l’Ajuntament estan preparant-se mesures que afavoriran l’obertura de les terrasses de bars, restaurants i cafeteries».

D’aquesta manera, l’Ajuntament posarà les màximes facilitats perquè tots els establiments puguen traure el 100% de la seua terrassa complint, alhora, amb les mesures sanitàries i de seguretat exigides. Permetrà, així, l’ocupació de més espai. Per a això (si es produeix el canvi de fase i en les condiciones que s’espera) policia local i treballadors municipals visitaran un per un els establiments el mateix dilluns al matí per valorar, in situ, les possibilitats d’ampliació de cadascun dels establiments tenint en compte les condicions físiques de l’espai.

Una altra de les mesures acordades des de l’Ajuntament és eximir als comerços de la quota d’ocupació de sòl públic per al que resta de 2020. L’equip de govern explicava que»donat que les condiciones de pagament de cadascun dels establiments és diferent, es treballarà perquè, depenent d’aquestes condicions, retornar l’import dels qui ja hagen pagat o eximir del pagament als qui no ho hagen fet».

Per altra banda, i tenint sempre en compte les mesures sanitàries i de seguretat i per tal de facilitar l’eixida al mercat ambulant de tots i totes les venedores, l’Ajuntament habilitarà l’espai de la zona jove (al costat del camp de futbol dels Quatre Camins) per al mercat ambulant dels divendres. Des de l’Ajuntament de Canals se defensava aquesta iniciativa perquè, «d’aquesta forma es podrà complir amb totes les mesures exigides i es permetrà l’eixida del 100% dels i les venedores».

9 de maig: També amb motiu de la possibilitat d’apertura de TERRASSES en bars i cafeteries a partir de l’11 de maig:

🍻 L’Ajuntament posarà les màximes facilitats perquè tots els establiments puguen traure el 100% de la seua terrassa complint, alhora, amb les mesures sanitàries i de seguretat exigides. Permetrà, així, l’ocupació de més espai. És per això que la Policia Local i treballadors de l’Ajuntament visitaran un per un els negocis el mateix dilluns pel matí per valorar, in situ, les possibilitats d’ampliació de cadascun dels establiments tenint en compte les condicions físiques de l’espai.

💰 L’Ajuntament ha decidit eximir als comerços de la quota d’ocupació de sòl públic per al que resta de 2020. Donat que les condicions de pagament de cadascun dels establiments és diferent, es treballarà per a, depenent d’aquestes condicions, retornar l’import dels qui ja hagen pagat o eximir del pagament als qui no ho hagen fet.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.