Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de Canals emet un manifest compromès amb el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI de 2023

L’Ajuntament reafirma el seu suport i compromís envers la diversitat i els drets de la comunitat LGTBI

Canals: Ahir, en commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, l’Ajuntament de Canals ha emès un manifest en el qual expressa el seu suport incondicional a la diversitat sexual i de gènere, així com als drets de la comunitat LGTBI. Aquesta declaració exemplifica el compromís de l’Ajuntament en la promoció de la igualtat i la no discriminació a la ciutat.

En el manifest, l’Ajuntament de Canals destaca la importància de reconèixer i respectar les diferents orientacions sexuals i identitats de gènere. Es subratlla la necessitat de construir una societat inclusiva, lliure de prejudicis i amb igualtat d’oportunitats per a totes les persones, independentment de la seva orientació sexual o identitat de gènere.

L’Ajuntament també reafirma el seu compromís en la lluita contra l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, així com en la promoció del respecte, la tolerància i la diversitat en tots els àmbits de la vida ciutadana. S’incideix en la importància de treballar conjuntament amb entitats i col·lectius LGTBI per aconseguir una societat més igualitària i inclusiva.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Canals destaca les accions que s’han implementat per garantir els drets de la comunitat LGTBI en la ciutat, com ara campanyes de sensibilització, formació per a funcionaris públics, suport a associacions LGTBI locals i l’aprovació de polítiques d’igualtat i no discriminació.

El manifest conclou amb un missatge d’esperança i un cridat a la solidaritat i a la defensa dels drets humans fonamentals. S’insta a la ciutadania a unir-se en la lluita per la igualtat i a promoure una cultura de respecte i inclusió envers la comunitat LGTBI.

Amb aquest manifest, l’Ajuntament de Canals demostra el seu compromís continu en la defensa dels drets i la dignitat de la comunitat LGTBI. Es tracta d’un pas ferm cap a la construcció d’una societat més justa, igualitària i respectuosa amb la diversitat sexual i de gènere.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.