Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’ajuntament de Canals emprèn una campanya de control i prevenció sobre mascotes en espais públics

Encara que la majoria dels propietaris de gossos són persones responsables que porten els seus gossos als pipicans o que recullen les defecacions que fan les seues mascotes a les vies públiques encara n'hi ha que no són conscients del seu comportament incívic i del poc respecte que mostren cap la resta de ciutadans quan no recullen les deposicions dels seus animals o no els porten amb les mesures de seguretat corresponents . Aquest és el motiu pel que la Regidoria de Medi Ambient i Seguretat Ciutadana amb la col·laboració de la Policia Local ha emprès aquesta campanya de conscienciació que serà efectiva a partir de la segona quinzena de gener.

La campanya inclou senyalització dins del nucli urbà amb algunes recomanacions en matèria de tinença d'animals domèstics. Des de l'ajuntament també es recorda als veïns que tenen a la seua disposició bosses gratuïtes per recollir els excrements canins en els edificis municipals, Ajuntament, Policia Local, Poliesportiu Municipal, Pavelló Ricardo Tormo i Ca Don José .
Aquesta mateixa regidoria recorda als propietaris de gossos potencialment perillosos que tenen l'obligació de passar per les oficines de medi ambient de l'Ajuntament per registrar la seua mascota al cens caní, gestió totalment gratuïta i sense cap taxa.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.