Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’ajuntament de Canals entregarà ajudes per a la compra de material escolar

L'Ajuntament de Canals va aprovar en el Ple de la sessió ordinària del 27 de novembre de 2014, ajudes per a la compra del material escolar als alumnes de totes les escoles de la població que es troben en l'edat de matriculació obligatòria, és a dir, fins als 16 anys.

L'ajuda consistirà en un bo de 25 € que l'Ajuntament lliurarà a cada alumne que estiga matriculat en qualsevol col·legi de Canals, el qual, servirà per adquirir material escolar en els diferents comerços locals.
D'aquesta manera, l'Ajuntament de Canals col·labora perquè l'ensenyament en període obligatori siga el menys costosa possible per a les famílies del municipi, a la vegada que incentiva al xicotet comerç de la localitat. D'altra banda, cal recordar que des de fa ja diversos anys l'ajuntament de Canals a través de la Regidoria de Benestar Social té establertes ajudes per a la compra de llibres i bons de menjador per als alumnes de famílies necessitades.
Aquesta nova ajuda s'inclourà en el pressupost del 2015 i és una més de les dutes a terme per l'Ajuntament en benefici de tots els ciutadans.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.