L’ajuntament de Canals es preocupa per adequar i resoldre les deficiències de les habitatges tutelades del barri de la Torreta.

L’ajuntament de Canals es preocupa per adequar i resoldre les deficiències de les habitatges tutelades del barri de la Torreta.

L’alcaldessa de canals, Mai Castells, el regidor de serveis municipals Miquel Alventosa , i la regidora de serveis socials Vero Ferri, mantenien una reunió telemàtica amb el subdirector de l’entitat valenciana de vivenda i sòl, Julià Àlvaro, per tal de solucionar i aclarir diferents aspectes que afecten les vivendes tutelades del carrer Vinyals del barri de la Torreta de Canals.

Aquesta zona presenta bastants desperfectes i a més una gran majoria de les vivendes arrosseguen importants anomalies que caldria arreglar. L’ajuntament de canals no pot actuar perquè la potestat de les mateixes pertany a la Generalitat Valenciana, per la qual cosa es va programar aquesta reunió amb el representant de l’ens supramunicipal.

Una reunió fructífera, segons declarava el regidor Miquel Alventosa, «ja que ens ha permet aclarir competències i traslladar al responsable de vivendes de la Generalitat Valenciana les anomalies detectades a la zona i quines serien les possibles alternatives». El subdirector de l’entitat valenciana de vivenda i sòl, Julià Àlvaro va marcar les línies a seguir a l’hora de donar solució a aquest problema i va oferir la seua ajuda per tal d’anar subsanan-les.

De moment, l’ajuntament de Canals deurà quantificar els desperfectes de les zones comunes d’aquests edificis i després estudiar totes les possibilitats.

Un dels compromisos adquirits pel responsable de vivendes de la Generalitat Valenciana ha estat el d’adequar el carrer de vianants que transcorre per les dues finques, per a posteriori cedir-lo a l’Ajuntament de Canals.

La regidora de serveis socials Vero Ferri destacava «la ràpida resposta de la subdirecció de vivenda a l’hora de solucionar este assumpte i de millorar les condicions de vida de les persones que habiten aquestos pisos». Mentre, l’alcaldessa Mai Castells, reiterava «la magnífica disponibilitat del subdirector de vivenda per atendre i treballar colze colze i seguir endavant amb aquesta tasca i sobretot la predisposició per adequar aquestes vivendes i fer-les dignes per a l’ús de les persones» ·.