Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de Canals ha anunciat una nova oferta d’ocupació pública per al 2023.

Després de l’exitosa oferta d’ocupació pública de l’any anterior, en la qual es van oferir 38 places, l’Ajuntament continua generant llocs de treball amb la incorporació de 4 noves vacants.

Els llocs de treball que es proposen cobrir en aquesta nova convocatòria són els següents: un lloc d’administratiu, un lloc d’auxiliar administratiu, un lloc de conserge d’instal·lacions esportives i un lloc d’agent de la Policia Local. El procediment que es seguirà per a la selecció del personal serà el de l’oposició lliure.

En les pròximes setmanes, l’Ajuntament publicarà les bases de la convocatòria i tota la informació rellevant per als interessats en participar en el procés de selecció. Això inclourà els requisits necessaris per a cada lloc de treball, els terminis i les formes de presentació de sol·licituds, així com els criteris de puntuació i el calendari previst per al desenvolupament dels exàmens opositoris.

Aquesta nova oferta d’ocupació pública demostra l’interès de l’Ajuntament de Canals per continuar generant oportunitats de treball i reforçar els diferents àmbits de l’administració local. És una bona notícia per als ciutadans que busquen estabilitat laboral i desitgen formar part de l’equip municipal.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.