L’Ajuntament de Canals ha signat la pròrroga de l’acord amb LABORA

L’Ajuntament de Canals ha signat la pròrroga de l’acord amb LABORA

Signada i aprovada la pròrroga del conveni de l’Ajuntament de Canals amb LABORA
L’Ajuntament de Canals ha signat la pròrroga de l’acord que data a 22 de juny del 2012, adaptat a la normativa actual, que permet mantenir el servei del punt LABORA en les dependències de l’Ajuntament de Canals durant un període de 4 anys i aquesta acció va ser aprovada en el ple municipal del 29 d’abril.

Amb aquesta pròrroga, els usuaris podran continuar fent ús del terminal del Servei Valencià d’Ocupació i Formació per realitzar de forma telemàtica els tràmits que habitualment es gestionen en els centres d’ocupació LABORA, sense necessitat de desplaçament.

Entre altres gestions, aquest dispositiu permet la consulta d’ofertes d’ocupació i cursos de formació, així com postular la pròpia candidatura. Així mateix, el sistema és capaç de generar certificats com el DARDE i concretar cites a les persones usuàries si necessiten acudir als centres d’ocupació LABORA. A més, de manera progressiva, tal com s’ha informat al propi ajuntament, inclourà altres funcionalitats perquè estiguen disponibles de manera més pròxima per als usuaris en els terminals dels Ajuntaments.

Els usuaris que acudisquen a aquest punt de l’Ajuntament de Canals, tenen a la seua disposició al personal del servei de desenvolupament local. A més, com a responsables de resoldre incidències, podran trobar a l’agent d’ocupació i desenvolupament local.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.531 Visitas