Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de Canals i l’Associació de Jubilats i Pensionistes signen un conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Canals i l’Associació de Jubilats i Pensionistes signen un conveni de col·laboració dirigit a la reactivació social i cultural de les persones majors

Canals. -27.07.2022-  Aquest matí s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Canals i l’associació sense ànim de lucre de Jubilats i Pensionistes de Canals.

Aquest va dirigit a la promoció de la socialització de les persones més majors.

Es tracta d’una subvenció directa, l’import de la qual ascendeix a 6.000 euros, l’objecte de la qual és dur a terme diverses d’activitats lúdiques, culturals i socials, seguint el programa organitzat per la Junta Directiva de l’associació, amb la finalitat de mantindre l’activitat constant d’aquest col·lectiu.

Entre altres, amb aquest programa és pretén, per una banda, ajudar a la mateixa entitat al seu normal funcionament perquè puga prestar correctament els serveis que presta als veïns i veïnes de Canals. Per altra, col·laborar en la reactivació de la vida cultural i social mitjançant projectes i actuacions socioculturals que puguen organitzar-se amb totes les garanties i protocols establits per les autoritats competents.

Aquestes iniciatives ajuden a la socialització de les persones més majors, i mitiguen les conseqüències de la falta d’interacció, tenint una clara finalitat social, interpersonal i recreativa.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.