Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’ajuntament de Canals instal·la un parc saludable per a majors a la pedania de la Torreta

L'Ajuntament de Canals ha creat una nova àrea d'exercicis per a majors al parc de la Torreta , on s'han instal·lat elements de gimnàstica amb una inversió de més de 4.000 euros .

La regidora de Benestar Social , Celia Bononad , ha recordat que l'Ajuntament ja ha incorporat en altres parcs del municipi aquesta iniciativa que tenen com a objectiu donar als parcs un ús igualitari , saludable i divertit , de manera que , a més dels jocs infantils , s'instalen aparells d'exercici i manteniment dirigits a la gent major . "Són veritables gimnasos a l'aire lliure per a la Tercera Edat , ha destacat la regidora , que va afegir que es tracta d'una iniciativa senzilla però que permet millorar la qualitat de vida dels veïns de la ciutat" .

Celia va explicar que aquestes àrees d'exercicis , aporten nombrosos beneficis a la gent gran , hi ha diferents elements , tots ells construïts amb materials resistents , que permeten als que els utilitzen millorar la seua mobilitat i augmentar la seua flexibilitat . "Els nostres majors troben així una altra forma de viure el parc, que tradicionalment només utilitzaven com un lloc de passeig o de descans , mentre que ara poden fer senzills exercicis que els ajudaran a mantenir-se en forma d'una manera saludable i divertida" , ha indicat la regidora .

Actualment , la població ja compta amb una zona d' exercici a l'aire lliure per a gent gran , al parc Jaume I , ara amb aquest a la Torreta , per seguir amb la instal·lació d'un altre al parc de Aiacor .

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.