L’Ajuntament de Canals llança la campanya Punt de llibre, per fomentar la compra de llibres al municipi.

L’Ajuntament de Canals llança la campanya Punt de llibre, per fomentar la compra de llibres al municipi.

Punt de llibre, és l’adaptació que l’Ajuntament de Canals ha fet de la campanya “Sentim els Llibres”, que es du a terme en l’àmbit autonòmic i que pretén ser un reclam amb motiu del dia del llibre 2021.

Amb la intenció de fomentar la compra de llibres a Canals, l’Ajuntament del municipi proposa als ciutadans una mena d’amic invisible del llibre.

Tots aquells que vulguen participar caldrà que s’inscriguen mitjançant un formulari en línia, on posaran un pseudònim, correu electrònic i informació dels gustos literaris o informació personal, a més d’escollir a quina de les llibreries del poble participants volen que se’ls compre el llibre.

Una vegada acabat el termini d’inscripció i després d’un sorteig, els participants rebran al correu el pseudònim, la llibreria on adquirir l’exemplar i la informació personal i literària de la persona a la qual caldrà fer-li el regal del llibre.

📖 CANALS COMMEMORA DES DE DEMÀ EL DIA DEL LLIBRE.
➡️ Demà és el Dia Internacional del Llibre i a Canals són diverses les activitats que l’Ajuntament proposa per fer-ne resó d’aquesta data.
➡️ Propostes pensades per a grans i menuts, de caràcter interactiu i participatiu, per a fomentar la lectura, destacar autors del nostre municipi, donar suport a associacions culturals i a les llibreries locals, i en definitiva, per a posar en valor un hàbit apassionant que enganxa sanament.
👉🏼 A les xarxes anirem contant-vos amb detall, us fem ara un avanç:
📍 El consistori llançarà, en col·laboració amb les llibreries canalines la campanya “Punt de Llibre”, per compartir entre veïnes i veïns la passió per la lectura.
🍅 El 24 d’abril tindrem una animació lectora infantil a Ca Don José, amb “Les aventures de Maca la tomaca i Ciset l’encisam”
🗣 També el 24 d’abril a les 11.30 h, de la ma del Club de Lectura, lectues radiofòniques a Canals Ràdio, i dijous 29 d’abril a les 18.00 h, a la planta baixa de Ca Don José, lectures obertes a tot el públic.
👏🏼 El 30 d’abril, a les 19.00 h presentem el llibre de la guardonada autora local Maria Josep Juan, “Espai de la Memòria”.
📚 A més a més, la regidoria de Cultura, farà una inversió d’uns 1.000 € en bibliografia infantil per a millorar el fons de què disposa la biblioteca Municipal.
🤗 Pareu atenció, la lectura, sempre és aventura!