Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’ajuntament de Canals millora l’enllumenat públic de l’av. Vicente Ferri

El departament d'urbanisme de l'Ajuntament de Canals ha portat a terme un nou projecte urbanístic. En aquesta ocasió, es tracta de la renovació de l'enllumenament públic de l'Avinguda Vicente Ferri-Fase I.

Aquest projecte consisteix principalment en el canvi de la lluminària tradicional per una il·luminació sostenible, sistema LED. Aquesta nova lluminària es realitzarà sobre les faroles ja existents, les quals es desmuntaran, lijarán, pintaran i s'adequaran a aquestes noves necessitats, ja que l'estructura de les mateixes es troba en bon estat. Aquest canvi de les lluminàries consisteix en la instal·lació de 26 punts de llum en línia subterrani. Els treballs a realitzar per a la instal·lació de l'enllumenat estan relacionats amb la incorporació de nous elements, com l'ús de fonts lluminoses d'alt rendiment i aparells d'alt grau de transmitància. Una vegada acabada aquesta Fase I, es durà a terme la Fase II d'aquest projecte, que juntament amb l'anterior preveu el canvi d'aquestes lluminàries des de la Plaça Pont del Riu fins a l'encreuament Cronista Sivera Font.
Ambdues fases tenen un termini d'execució d'obres estimat de dos mesos. A més compten amb un pressupost de 75.000 euros, 37.677 per a cadascuna d'elles, que es divideix en dos parts, d'una banda, el referit a l'obra civil amb un total de 4.510,04 euros i per un altre, al dels materials amb un total de 33.167,70 euros.
L'Avinguda Vicente Ferri constitueix el centre de Canals i per tant és el lloc més concorregut de tota la població. Així doncs, amb aquest projecte millorarà no només la il·luminació de la zona sinó que també ajudarà els veïns a sentir-se més confortables en aquest lloc de trobada. Amb aquest nou projecte i amb la substitució de les banquetes, millorarà l'aspecte d'aquesta artèria tan important per al comerç i la recreació a la nostra població.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.