L’Ajuntament de Canals organitza per al mes de febrer un viatge  a la neu.

La regidoria de joventut de l’ Ajuntament de Canals ha organitzat un viatge a la neu per al darrer cap de setmana del mes de febrer. En aquesta edició de 2017 el lloc escollit ha estat Jaca, al Pirineu Aragonés.

El preu per persona és de 176 euros i inclou, règim de pensió completa, dos dies de forfait, segur d’ assistència i autobús d´anada i tornada.

Els interessats ja poden passar i inscriure´s per l’ Agència de Viatges la Costera de Canals, que és l’ empresa que s’ encarrega de les gestions d’ este viatge. Al ser places limitades s’ha establert una data límit d’ inscripció, en aquest cas, serà fins el 17 de febrer.

Ricardo Requena, responsable de la delegació de joventut del’ Ajuntament de Canals manifestava que “ com es tradicional per estes dates Canals ofereix un magnífic viatge a la neu i a una de les millors estacions del territori estatal i a un molt bon preu”. A més el regidor animava als joves i no tan joves del municipi a que “no deixaren passar esta oportunitat i que aprofitaren les avantatges d´este viatge”

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.