Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de Canals publica el llibre dedicat a la vida de Miguel Martínez “el limpia”

L’Ajuntament de Canals publica el llibre dedicat a la vida de Miguel Martínez “el limpia”

Canals.-10.02.2022-  La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals ha publicat recentment la biografia de Miguel Martínez Claumarchirant, més conegut com “el limpia” de Canals, escrit per la seua neta Marisol Cuenca Sanchiz. 

El llibre estarà en breu disponible tant a la Biblioteca Municipal, com en diverses llibreries de la localitat per a poder adquirir-se. 

Miguel “el limpia” fou un home conegut per tot el poble, que es va guanyar l’estima i apreci de tots amb un ofici, el d’enllustrador, del que degué ser un dels darrers professionals que quedaren a tot el país. Tots el recorden fent la seua tasca, amb les seues eines de treball recorrent el poble i atenent a tot aquell que requeria les seues destreses. 

L’autora, Marisol Cuenca, vol donar les gràcies a l’Ajuntament de Canals, en especial a l’alcaldessa, Mai Castells, i al regidor, Miquel Alventosa, per haver recollit la iniciativa de publicar aquest llibre. I també no es pot oblidar que aquest llibre ha estat possible amb l’ajuda, els escrits i l’alé de son pare José Antonio Cuenca.

L’autora està molt agraïda per aquesta publicació perquè va poder conéixer el seu iaio, el mateix Miguel Martínez, i anima a tots els veïns i veïnes del poble que coneguen la figura d’aquest entranyable personatge del nostre poble a través de les pàgines d’aquest llibre.

L’autora, Marisol Cuenca, amb l’alcaldessa, Mai Castells.
L’autora, Marisol Cuenca, amb l’alcaldessa, Mai Castells.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.