Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’ajuntament de Canals rebaixa dels preus publicos de la piscina municipal i d’altres instal·lacions esportives

La regidoria d'Esports porta a comissió una proposta de rebaixa de preus públics perquè els veïns de Canals paguen fins a un 45 per cent menys.
També s'aproven descomptes en els preus públics per a la utilització d'altres instal·lacions.

Concretament, els joves a partir de 14 anys que abans pagaven com a adults, a partir d'aquesta rebaixa tindran una tarifa reduïda de 25 euros, quan la temporada passada es pagava 45 euros pel mateix bo, que permet accedir a les piscines de estiu durant tot el període d'obertura, sense limitació de banys. A més, segons el consistori, en base a aquesta reducció el bo a partir dels 18 anys es veurà rebaixat de 45 a 40 euros, així com el bo familiar que passarà de 60 euros a 55 per a la pròxima època de bany.
També i per satisfer la demanda dels usuaris i associacions, s'introdueixen tarifes més reduïdes per a la utilització de les pistes de pàdel, i s'ha disposat un preu públic per a la utilització del rocòdrom.

El regidor d'Esports, Antonio Pérez ha destacat que aquestes rebaixes busquen fer més assequibles les instal·lacions esportives a tota la ciutadania, "La mesura forma part del pla d'ajuda que el consistori està duent a terme per contribuir a l'estabilitat econòmica de les famílies en hores d'ara, el que volem és que els canalins puguen disfrutar de les instal·lacions esportives sense que el seu preu siga un impediment en les circumstàncies actuals ".

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.