Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de Canals renova els convenis de col·laboració amb les associacions culturals del poble

Les noves col·laboracions s’estableixen amb l’objectiu de fomentar l’activitat cultural en el municipi i promoure el coneixement i l’apreciació de les tradicions i les arts. Aquest conveni permetrà una millora significativa en les activitats i programes organitzats per aquestes associacions culturals, oferint als ciutadans de Canals una àmplia gamma d’opcions per gaudir de l’art i la cultura local.

L’Associació Musical Canalense i la Unió Musical Santa Cecília, ambdós amb una llarga història musical i prestigi, rebran suport financer per a desenvolupar els seus programes de concerts, festivals i activitats educatives. Aquesta iniciativa contribuirà a enfortir els seus agrupaments i a proporcionar una experiència musical enriquidora per a tota la comunitat.

D’altra banda, l’associació cultural La Pebrella i l’associació cultural Apart, rebran el suport necessari per a organitzar exposicions, tallers i esdeveniments culturals. Aquesta col·laboració permetrà la difusió del talent local i proporcionarà a artistes emergents l’oportunitat de mostrar les seues creacions a un públic més ampli.

En el moment de la signatura, l’alcalde Nacho Mira va destacar la importància d’aquesta col·laboració, afirmant: “Les associacions culturals de Canals juguen un paper clau en la preservació de la nostra identitat i la promoció de la creativitat. Amb aquests nous convenis, reafirmem el nostre compromís de recolzar-les i de promoure l’art i la cultura com a part essencial del creixement i el desenvolupament del nostre poble.”

D’altra banda, la regidora de Cultura, Loli Sanchis, va afegir: “Estem emocionats de continuar treballant de la mà amb aquestes associacions culturals tan actives i dinàmiques. Els nostres esforços conjunts ens permetran oferir una àmplia varietat d’esdeveniments i activitats culturals perquè tots els habitants de Canals puguen gaudir i participar de l’enriquidor món de l’art i la cultura.”

Amb aquesta renovació dels convenis de col·laboració, l’Ajuntament de Canals demostra una vegada més el seu compromís amb la cultura i l’art com a factors clau per a una societat més enriquidora i cohesionada. Així mateix, es preveu que aquestes iniciatives ajudin a consolidar el prestigi de Canals com un referent cultural en la regió, atreient a visitants interessats en gaudir d’una àmplia oferta cultural i artística.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.