L’Ajuntament de Canals reorganitza el segón fí de setmana de Fira de Setembre.

L’Ajuntament de Canals reorganitza el segón fí de setmana de Fira de Setembre.

L’Ajuntament de Canals s’ha vist obligat, davant l’amenaça de nou de pluges al nostre territori, de reubicar diferents actes de la fira de setembre.

Així el divendres 20 de setembre el sopar de comparses amb xaranga programat a la plaça del pont del riu es trasllada a la pista coberta del poliesportiu municipal. Mentre el Fest Fira Rock Canals amb Bristol, Junts d9 i bajoqueta Rock es trasllada al pavelló Ricardo Tormo a partir de les 23; 00 h després i també al mateix lloc hi haurà sessió de Discomòbil.

Dissabte el concurs de pintura a l’aire lliures durà a cap tal com estava previst, és a dir des de les 8.30 del matí a l’antiga casa de cultura al carrer Beat Factor núm. 17. El muntatge de la Fira d’ artesania a l’Avinguda Vicent Ferri, quedaria en l’aire a l’espera de veure si es confirmen les pluges del cap de setmana, l’espectacle eqüestre es trasllada al dissabte 28 de setembre a les 17.00h a la zona jove  i la carrera d’obstacles solidaria es suspèn per la previsió de pluges. Des de la regidoria de fira i festes de l’Ajuntament de Canals junt amb l’associació Canals Contra el Càncer publicaran pròximament els dies i el lloc on aquells que vulguen puguen recuperar els 2 euros que aportaren per participar en esta cursa.

A la vesprada nit de dissabte, la festa moro-cristiana manté la seua programació amb l’entrada de les bandes de música i posterior desfilada de comparses des de les 19.30 h a l’avinguda Vicent Ferri. Mentrestant, el concert tribut Remember Queen i la Tallarina On Tour passarien al Pavelló d’esports Ricardo Tormo, el primer espectacle començarà a les 23.00 h mentre que el segon s’iniciaria cap a la 1 de la matinada.

Ja el diumenge 22 de setembre, últim dia de Fira a Canals, els actes programats en principi, es durien a cap en els llocs previstos, així la Colors Run començarà a les 11.30 del matí des de la zona jove i la mostra de paelles a les 14.00 h també als 4 camins, abans i cap a les 12.30 del migdia els participants a la mostra caldrà que recullguen els condiments de la paella en la mateixa zona jove . El IV concurs caní popular organitzat pel col·lectiu ADA Canals es trasllada al diumenge 29 de setembre de 9 a 14h. a l’Avinguda Vicent Ferri .

A més durant este dissabte i diumenge les atraccions mecàniques de la fira, ubicades al pàrquing de l’avinguda Jaume I tindran un preu especial d’un euro.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 2.007.523 Visitas