Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’ajuntament de Canals ret homenatge als 42 alumnes amb millors resultats acadèmics

L'Ajuntament de Canals ha homenatjat als alumnes amb millor expedient acadèmic en un acte organitzat en el Saló d'Actes de l'Ajuntament.

Amb aquest reconeixement, el consistori canalí vol homenatjar aquests alumnes pel seu exemple de constància, perseverança, afany de superació, destacant el seu gran esforç i èxit personal.

En total, s'ha rendit homenatge a 42 alumnes que han obtingut els millors resultats acadèmics durant el passat curs 2013-2014, en els diferents col·legis i instituts de la localitat inclosa l'EPA (Escola Permanent d'Adults).

A més dels principals protagonistes, van assistir a l'acte nombrosos familiars, i una nodrida representació de la comunitat educativa i membres de la Corporació. La taula presidencial va estar constituïda per l'alcalde, Ricardo Cardona i la tinent d'alcalde delegada d'Educació, Teresa Mollá.

Durant la seua intervenció en el reconeixement, Teresa Mollá, va tindre paraules d'alè per als alumnes guardonats, va agrair la col·laboració dels pares, i va desitjar molt èxit als alumnes presents. A més, va tenir un recordatori per a tots els alumnes, que si bé no han aconseguit aquestes notes tan altes també s'han esforçat per aprovar aquests cicles.

Per la seua banda, Ricardo Cardona els ha recordat "esteu aquí principalment gràcies al vostre propi esforç, però també al suport de les vostres famílies i al treball dels vostres professors", "esforç, intel·ligència i responsabilitat ha continuat són ingredients indispensables per traçar el vostre propi futur. Vosaltres sou, doncs, la nostra gran esperança, i estic segur que sabreu correspondre a aquestes expectatives perquè les magnífiques notes que heu obtingut demostren el vostre nivell de compromís ".
L'alcalde i la regidora, van finalitzar les seues intervencions posant-se a disposició dels alumnes per a tot allò en el que se'ls puga ajudar.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.