L’Ajuntament de Canals subvenciona a cada una de les bandes de música amb 35.000€ anuals

L’Ajuntament de Canals subvenciona a cada una de les bandes de música amb 35.000€ anuals

SIGNATURA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ AMB LES DUES BANDES DE MÚSICA LOCALS
Aquest mateix matí s’ha realitzat l’acte de signatura del conveni cultural entre l’Ajuntament de Canals i les dues bandes de música locals. A l’acte han estat presents l’Alcaldessa, Mai Castells, el Regidor de Cultura, Miquel Alventosa, i el tècnic de cultura, Josep Antoni Polop, juntament amb els representants de les agrupacions musicals, Juanlu Gómez, de l’Associació Musical Canalense i Jose Manuel Gil, de la Unió Musical Santa Cecília.
Es tracta d’una subvenció nominativa en forma d’ajuda directa, per valor de 20.000€, a cada una d’elles, que les escoles musicals hauran de destinar a activitats, manteniment i/o compra de material musical, entre d’altres.
Amb açò, cada banda percebrà del consistori un total de 35.000€. Els citats 20.000€ de l’ajuda directa, més altres 15.000€ per la contractació d’actuacions a través de la Regidoria de Fira i Festes.
El consistori se n’alegra de poder donar suport a les bandes de música del nostre poble que són, junt amb les de la resta de la comunitat, manifestació representativa del patrimoni cultural immaterial de la societat valenciana.

Nº de visitas año 2021

  • 2.010.167 Visitas