Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de Canals ultima la posada en marxa de la recollida de residus porta a porta a Aiacor

L’Ajuntament de Canals ultima la posada en marxa de la recollida selectiva de residus porta a porta a Aiacor, la Serratella i Mirabolvens, projecte pilot previ a la instauració d’aquest sistema a tota la localitat. El 14 de desembre, a les 18.00 hores, tot el veïnat està convocat a una xarrada informativa amb una educadora ambiental que tindrà lloc al Centre Cultural Sant Jaume Apòstol d’Aiacor.

Posteriorment, el 19 de desembre, se situarà un stand en la plaça Joan Carles I amb carpa, aparador i “roll-up” on dues educadores ambientals repartiran el material i resoldran qualsevol dubte. A més a més, l’Ajuntament ha preparat un tríptic informatiu que es repartirà a la ciutadania i que ja podeu descarregar a la web canals.es.

El material que es repartirà per a cada vivenda serà: 1 cubell marró per l’orgànica airejat de 10L per a l’interior, 1 cubell marró per l’orgànica de 20L per a l’exterior, 1 cubell gris de 30L per a la fracció selectiva-separada (resta, envasos i paper-cartó) per a l’exterior. En el cas de grans productors (bars, tendes i CEIP) es repartiran cubells de 120L de colors marro (orgànica), blau (paper-cartó), groc (envasos) i gris (fracció resta).

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.