Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de Genov

emiliollopis.jpgL’Ajuntament de Genovés reunirà hui polítics, tècnics i gestors culturals de la comarca de la Costera en el Seminari Comarcal que impartirà el Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de la Diputació de València.

L’acte, que se celebrarà a les 18 hores, en el Saló Actes de l’Ajuntament de Genovés, comptarà amb la presència del diputat de Gestió de Museus i SARC de la Diputació de València, Salvador Enguix; de l’alcalde de Genovés, Emilio Llopis, i del director del SARC, José Luis Pinotti.

Es tracta d’una jornada informativa, organitzada cada quatre anys per la Diputació de València, amb motiu de l’inici de cada legislatura. En els seminaris comarcals, a més, es fa entrega dels catàlegs dels Programes de Difusió Cultural per al 2008, en els que apareixen les activitats culturals que poden ser sol•licitades pels ajuntaments. El període de petició s’iniciarà el 5 de novembre i finalitzarà l’11 de desembre. Després de la jornada de Genovés, els tècnics del SARC es desplaçaran demà a Enguera el 18 d’octubre i a deu localitats més de província fins al 8 de novembre.

Segons ha explicat el diputat de Gestió de Museus i SARC, Salvador Enguix “l’objectiu principal dels seminaris, que es desenvoluparan durant octubre i novembre, és acostar els recursos culturals del SARC, un dels servicis de la Diputació de València que treballa diàriament amb tots els ajuntaments de la província”. Els seminaris estan destinats als representants de les Alcaldies i Regidories de Cultura, i als gestors i tècnics de cultura local. El Programa inclou l’organització d’una reunió informativa en un municipi de cada comarca. A més de donar a conèixer els diferents serveis desenvolupats des del SARC, en els seminaris comarcals de la Diputació de València els tècnics culturals del SARC ofereixen unes lleugeres nocions sobre programació i gestió cultural. En este sentit, el director del SARC, José Luís Pinotti, ha manifestat que “estes jornades divulgatives, les úniques d’estes característiques impartides per una administració pública, i situen a la província de València en l’avantguarda de la gestió cultural”.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.