Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins finalitza les obres de millora del Mercat Municipal 

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins finalitza les obres de millora del Mercat Municipal 

L’Alcúdia de Crespins.-23.05.2022.- El Mercat Municipal de l’Alcúdia de Crespins finalitza la seua posada a punt per a encarar els pròxims anys amb una imatge més actual d’acord amb els nous temps. Per a tal fi, en aquesta última fase de remodelació, la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç ha realitzat un logo identificatiu del mercat que decora les portes automàtiques ja instal·lades en l’anterior fase, a més s’hi ha substituït la cartelleria exterior i també s’hi ha realitzat una rampa per a millorar l’accessibilitat en l’entrada principal de l’edifici municipal. Així mateix, s’ha dotat als comerciants de peces de roba per al seu treball amb el logo del mercat. Finalment, destacar l’augment del servei prestat per part de l’Ajuntament amb la incorporació d’un placer per als dissabtes.

Per al regidor de l’àrea, Pedro García León, amb aquestes millores dutes a terme durant la present legislatura “es pretén fer més confortable l’estada tant dels comerciants com dels clients que cada vegada acudeixen en major nombre a fer les seues compres setmanals. Unes compres en què primen la qualitat i proximitat dels productes, així com la professionalitat i simpatia que reben les nostres veïnes i veïns per part dels comerciants”.

Finalment, cal remarcar que amb l’objectiu de fomentar el consum al mercat, els comerciants realitzaran un sorteig d’una cistella de productes aportats pels comerços allí instal·lats. Per a participar-hi únicament s’haurà d’emplenar amb les dades el tiquet de compra des del dimecres dia 25 de maig fins al mateix dia del sorteig, dimecres 8 de juny, i dipositar-los en l’urna que hi ha instal·lada al mercat.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.