L’Albereda Jaume I albergarà la propera setmana la 27º edició de la Fira Outlet d’Adexa

L’Albereda Jaume I albergarà la propera setmana la 27º edició de la Fira Outlet d’Adexa

Com a novetat aquest any hi haurà dos food trucks i s’ha preparat també una activitat amb el sector d’Hostaleria

Xàtiva, 26 de setembre de 2019.- L’Ajuntament de Xàtiva ha acollit hui la presentació de la Fira Outlet d’Adexa, que tindrà lloc la propera setmana entre el dijous 3 i el diumenge 6 d’octubre a l’Albereda de Xàtiva. Es tracta de la 27º edició, pel que es tracta d’una cita comercial completament consolidada a la ciutat i a la comarca de la Costera. A la roda de premsa han estat presents l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà, i la presidenta de la secció de comerç d’ADEXA, Maria José Díaz Patiño.

«Aquesta és una cita comercial de primer nivell totalment consolidada a Xàtiva, i des de l’Ajuntament ens sentim tremendament satisfets del treball que s’està desenvolupant per part d’ADEXA i de la seua secció de comerç perquè accions com aquesta són necessàries per dinamitzar al màxim el sector comercial de la nostra ciutat», ha explicat l’alcalde de Xàtiva Roger Cerdà.

En la Fira Outlet d’aquest any s’ha incrementat la participació, amb prop de 60 expositors, i també s’ha ampliat la varietat del producte. A més de la moda i el calçat s’oferiran productes de decoració, electrodomèstics o articles de la llar entre d’altres. Com a novetat, aquest any hi haurà dos food trucks que donaran servei tant als participants com als visitants de la Fira.

Respecte al programa d’activitats, el divendres dia 5 a les 17:30h hi haurà una exhibició a càrrec de l’Associació Acrodance i a les 19:30h tindrà lloc en col·laboració amb la secció d’Hostaleria l’activitat AdexArte, en la que una experta realitza unes classes per a aprendre a pintar un quadre amb posterior sopar a l’establiment, tot per un preu de 20 euros. Ja el dissabte, a les 11h es realitzarà l’exhibició de boixets a càrrec de Fil per randa, a les 12h Jorge Fuset portarà a terme una exhibició canina i a les 18h Mickey i Minnie Mouse coneixeran als més menuts amenitzant la visita amb una xaranga. D’altra banda també hi haurà animació infantil tots els dies excepte el diumenge dia 6, per coincidir amb la cavalcada del ninot infantil.

«Hem cobert els objectius de participació molt abans del que és habitual i s’ha quedat fins i tot gent fora. Per la nostra part estem molt contents de la repercussió econòmica i social que té la nostra Fira», ha explicat la presidenta de la secció de comerç d’ADEXA Maria José Díaz Patiño, qui també ha destacat que el 90% dels participants són de Xàtiva i la comarca però que també s’han rebut demandes per part de comerços procedents de localitats com Saragossa o Ciutat Real.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 1.991.211 Visitas