Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Alcalde Nacho Mira i el Tinent d’Alcalde Edu Badal Participen en el Foro Municipalismo 2024 a València

El dia 4 de març, l’alcalde Nacho Mira i el tinent d’alcalde Edu Badal van representar Canals a València en el Foro Municipalismo 2024 organitzat per Levante EMV. Aquest esdeveniment va reunir nombrosos representants polítics locals de la Comunitat Valenciana, destacant la importància del treball municipal i els projectes innovadors que es duen a terme en àmbits com la digitalització, la gestió de residus i les energies netes.

La jornada va ser inaugurada pel president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, i l’alcaldessa de València, Mª José Catalá, posant en relleu la tasca diària dels ajuntaments i la seva contribució a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Es va destacar també la importància de la proximitat entre els representants municipals i els veïns, fomentant una relació directa i efectiva per a respondre millor a les necessitats de la ciutadania.

Aquests fòrums com el Foro Municipalismo permeten compartir experiències, iniciatives i bones pràctiques entre els diferents ajuntaments, obrint la porta a noves idees i col·laboracions que poden beneficiar a tota la comunitat. L’objectiu principal és seguir millorant els serveis municipals i promoure el desenvolupament sostenible de les localitats valencianes, tot sempre amb l’enfocament positiu cap a una millora contínua en benefici dels ciutadans.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.