L’alcaldesa de Canals es reunix en la direcció del centre de salut davant de les queixes dels pacients

L’alcaldesa de Canals es reunix en la direcció del centre de salut davant de les queixes dels pacients.

Les innumerables queixes dels veïns de Canals sobre el funcionament del centre de salut en les rets socials, principalment *facebook, han alertat a l’equip de govern i s’han vist en la necessitat de reunir-se en la direcció del departament de salut Xàtiva-*Ontinyent per a vore que està succeint, una volta finalisada la reunió han emés el següent comunicat:

Reunió amb el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent

Ahir va tindre lloc una reunió entre l’Alcaldessa de Canals, Mai Castells; la Regidora de Salut de l’Ajuntament de Canals, Verónica Ferri, i la direcció del Departament de Salut de Xàtiva-Ontinyent, per a tractar l’actualitat de la pandèmia a Canals i el servei del Centre de Salut.

Es van acordar unes pautes de treball unidireccionals entre Ajuntament i Departament de Salut, com és la de proporcionar informació dels passos que s’han de seguir per al seguiment de consultes, renovar receptes, etcètera pels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Canals (ràdio i xarxes socials). En la mateixa línia s’ha encarat la campanya contra la grip, que aquest any resulta ser de vital importància per a les persones de risc.

Des del Departament també es va informar del treball que s’ha realitzat des de l’inici de la pandèmia, el qual s’ha incrementat exponencialment.

Amb relació a les dificultats que han sorgit amb l’atenció primària al Centre de Salut, s’ha decidit afegir una línia de telèfon (de 4 línies a 5).

L’Ajuntament de Canals va agrair a la direcció del Departament de Salut la voluntat de col·laboració entre ambdues entitats per a millorar el servei a la ciutadania i tant a ells com a la resta de professionals sanitaris pel treball que realitzen dia a dia.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.