Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Alcúdia de Crespins celebrarà el cap de setmana de Sant Onofre la segona edició del “Mercat d’Ací” 

L’Alcúdia de Crespins celebrarà el cap de setmana de Sant Onofre la segona edició del “Mercat d’Ací”  

Està organitzada per Promoció Econòmica i es tracta d’una fira de productes de la terra i de proximitat que aposta pel consum responsable i ecològic 

L’Alcúdia de Crespins.-02.06.2022.- El pròxim 11 i 12 de juny, dins de les festes patronals de l’Alcúdia de Crespins dedicades al Sant Onofre, tindrà lloc la segona edició del «Mercat d’Ací» organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç. Es tracta d’una fira de productes de la terra i de proximitat que aposta pel consum responsable i ecològic.

La fira continua sent fidel al seu lema «maneres sostenibles de guanyar-se’ls garrofes», un lema que pretén siga un reconeixement a totes aquelles persones que fan de la terra, de la sostenibilitat i de l’ecologisme la seua manera de vida. Per aquest motiu , el cartell anunciador de la segona edició del Mercat d’Ací, vol fer homenatge a una dona que encarna tots aquests valors i que els fa seus dia a dia, una persona coneguda per totes i Tots, preocupada pel camp i per la problemàtica per la qual aquest travessa.

A la fira acudiran petits productors, i entre les seues parades podrem trobar entre altres xocolates Menges de Sueca, tèxtil sostenible, melmelades, formatges de la Granja Rinyà, etc.

Per al regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro García, aquesta segona edició “vol fer valdre l’Agenda 2030 aprovada per Nacions Unides, amb els seus objectius de Desenvolupament Sostenible. Propòsits que pretenen fer front a la creixent pobresa (aguditzada aquesta per la Covid-19 i la Guerra d’Ucraïna), empoderar a les dones i les nenes i afrontar la greu emergència climàtica. Per aquest motiu, en aquesta edició el dissabte dia 11 tindrem contacontes «ecologisme i natura» a càrrec de Rebombori i per al diumenge 12 actuacions del grup Trobadorets amb l’espectacle interactiu Un planeta millor”.

A més i més, en eta edició es comptarà amb una granja interactiva i igual que l’any passat hi haurà diferents tallers com el de cistelleria de l’Associació d’Amics del Vímet de Vallada, música itinerant a càrrec del Palleter Medieval, exposició d’eines i ludoteca Fem Joc a càrrec de la Farigola Produccions.

Finalment i com a novetat enguany, durant el dissabte es podrà gaudir de la presència de diverses associacions culturals del nostre municipi que podran mostrar-nos la labor que duen a terme i oferir-nos els seus treballs.

Per a Garcia, aquesta segona edició arriba en un bon moment, ja que a més podrem viure també de ple de les festes de Sant Onofre. Així mateix, aprofita l’ocasió per a agrair a quants participen en l’elaboració del Mercat d’Ací així com a les empreses col·laboradores. 

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.