Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Alcúdia de Crespins celebrarà les festes patronals de Sant Onofre els dies 9, 10 i 11 de juny.

Aquests esdeveniments, organitzats per la Regidoria de Cultura i Festes, ofereixen una gran varietat d’activitats culturals, recreatives i religioses. Un dels moments destacats és la tradicional Foguera de Sant Onofre, que culminarà amb la seua Cremà el dia 10 de juny.

Enguany, a més dels actes dedicats al patró, la Regidoria de Promoció Econòmica també organitza la Tercera Edició del Mercat d’Ací a la plaça Jaume I. Aquesta és una oportunitat per promoure els productes locals i dinamitzar l’economia de la zona.

Tota la població està convidada a participar i gaudir de les diferents activitats que s’han preparat per a persones de totes les edats. Hi haurà espectacles infantils, la tradicional dansà, una fira d’atraccions a l’accés a la Sénia, orquestres, un concert de rock al Riu Nou i moltes altres activitats emocionants que inclouran els elements tradicionals com la pólvora i el foc.

Des de la Regidoria de Cultura i Festes també s’invita a la gent dels pobles veïns a unir-se i gaudir d’aquestes festes. És una oportunitat per conèixer i compartir les tradicions i la cultura de l’Alcúdia de Crespins.

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.