Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L´Alcúdia de Crespins celebrará les seues Festes Majors del 2 al 10 de setembre

Consulta la programació de les Festes Majors en honor al Santíssim Crist del Mont Calvari i a la Divina Aurora a L’Alcúdia de Crespins

L’Alcúdia de Crespins  s’apresta a celebrar amb gran entusiasme les seues anuals Festes Majors en honor al Santíssim Crist del Mont Calvari i a la Divina Aurora. Aquesta cita tan esperada tindrà lloc del 2 al 10 de setembre, i enguany ve carregada de novetats i emoció, ja que les festes han rebut el prestigiós reconeixement de ser declarades “Festa d’Interés Turístic Local de la Comunitat Valenciana” per part de la Generalitat Valenciana el passat 15 de juny.

Amb una programació àmplia i variada, les Festes Majors prometen oferir diversió i entreteniment per a totes les edats. El poble es tenyirà de festa i tradició, creant un ambient únic que convida a la participació de tots els veïns i veïnes de L’Alcúdia de Crespins. A continuació, us detallem els esdeveniments més destacats que podreu gaudir durant aquestes festes inoblidables:

Us convidem a unir-vos a aquesta celebració única i a gaudir de l’esperit festiu i la tradició que envolta aquesta estimada festa.

Recordeu consultar el programa oficial de les Festes Majors per a no perdre-us cap detall i participar activament en tots els esdeveniments que s’organitzen en honor al Santíssim Crist del Mont Calvari i a la Divina Aurora.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.