Pulsa «Intro» para saltar al contenido

L’Alcúdia de Crespins comença les obres d’una glorieta entre els carrers 8 de Març i 25 d’Abril de comunicació amb Canals.

L’Alcúdia de Crespins comença les obres d’una glorieta entre els carrers 8 de Març i 25 d’Abril  

Una actuació necessària perquè millorarà la seguretat viària, l’ordenació de trànsit i l’accessibilitat per als vianants en aquesta zona 

L’Alcúdia de Crespins.-01.04.2022.- L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ja ha iniciat les obres de la nova glorieta ubicada en la intersecció entre els carrers 8 de Març, 25 d’Abril i el vial (pas inferior) de comunicació amb Canals. Una actuació necessària perquè millorarà la seguretat viària, l’ordenació de trànsit i l’accessibilitat per als vianants en aquesta zona que ha experimentat un augment considerable de vehicles per ser el nexe principal amb Canals.

En aquest sentit, l’alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Pepe Garrigós, ha assenyalat que és una obra “amb la qual aconseguirem, per una banda,  moderar el tràfic en eixa zona del poble, i per altra, desviar el trànsit que afecta el carrer Santíssim Crist pel carrer 9 d’Octubre on es construiran pas de vianants elevats per a protegir els vianants”, ja que com ha subratllat aquesta via “acull comerços, el centre de salut, un supermercat, i per la qual també cal creuar per a anar al col·legi i a l’institut, per això la importància d’augmentar la seguretat en eixe punt”. Un fet que en paraules del màxim representat alcudià demostra “l’aposta del consistori per donar preferència al vianant enfront dels vehicles”.

Així mateix, a banda de la construcció de la nova intersecció, Garrigós ha informat que l’actuació també contempla “l’execució d’un nou sistema de drenatge mitjançant un sistema de bombament en el pas inferior per així solucionar les deficiències que presenta en episodis de pluges intenses”.

Finalment, l’alcalde ha assenyalat que amb aquesta millora per al poble s’invertirà un total de 175.000 euros i es posa fi al Pla d’Inversions de la Diputació de València 2020-2021. 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.