L’Alcúdia de Crespins fomenta les compres al comerç local per al Dia de la Mare amb el sorteig d’un viatge

L’Alcúdia de Crespins fomenta les compres al comerç local per al Dia de la Mare amb el sorteig d’un viatge

L’Alcúdia de Crespins.- 21.04.2021.- Amb l’objectiu de fomentar el consum i les compres al comerç local, la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha posat en marxa un sorteig d’un viatge de cap de setmana per a dues persones per a totes i tots el que comprem el regal del dia de la mare en algun comerç del poble. 

Una vegada comprat el regal a algun comerç local, val de perruqueria, colònia, llibre, flors… sols s’ha de depositar el tiquet de compra amb el nom i el telèfon a urna que estarà instal·lada a l’Ajuntament des del 21 d’abril fins a l’1 de maig. El guanyador del sorteig es donarà a conéixer el 3 de maig. 

En aquest per al regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pedro Garcia, el sorteig de cap de setmana ofereix la possibilitat “de passar un cap de setmana amb la teua mare per a gaudir de moments inoblidables”, alhora que anima a totes i tots a realitzar les compres del regal del Dia de la Mare en els “nostres comerços locals”.

Finalment, les bases del sorteig es poden consultar a: https://docs.google.com/document/d/1S3mUCB7R9VMQaiv-CifVykfmBB1m5xZ9S_bcdKa_AQ0/edit